Udine, Italien, leder efter partnere til: Netværk om ’gamification’ i byudviklingen

Kan man gennem leg sikre engagerede aktører og bedre inddragelse i byudviklingen? Udine i Italien siger ja, og de har med afsæt i gamification udviklet en metode til at lave god og inkluderede byudvikling. Lige nu leder Udine efter nye partnere til et nyt 'Playful Paradigm' transfer-netværk. Her er en unik mulighed for at lære og få inspiration fra andre europæiske byer.

Skrevet af Louise Meier Uldall, 26. marts 2021

Formålet med ’Playful Paradigm’ netværket er, at partnerbyerne (ca. 8 stk) vil få indblik i LEAD partnerbyen, Udines, metode for ’Good Practice’. Deres metode bygger på principper fra gamification, som er forfinet og udviklet til at være katalysator for byudvikling. Metoden er bred og kan bruges i mange sammenhænge til at opnå inkluderende, sunde og bæredygtige byer. 

Ansøgningsfrist for netværket

Udine skal have fundet sine partnerbyer inden 29. april, hvor der er deadline for ansøgning til denne omgang transfer-netværk. Ansøgningsrunden kaldes ’second wave’ idet det bliver anden gang LEAD partnerne skal lære det samme stof fra sig til partnerbyerne. 

Hvordan søger vi om at være med?

Ansøg om at blive en del af netværket hurtigst muligt – det er først til mølle princippet der gælder og Udine har sat en deadline for ansøgning til dem, der hedder 1. april.
Download og udfyld nedenstående spørgeskema og send det til Lead Ekspert, Ileana Toscano, ileana.toscano@kallipolis og til Raffaella Lioce fra Udine Kommune raffylioce@gmail.com